Annonce:


90% af alle tilfælde af rygsmerter forsvinder af sig selv efter ca. 1 måned. Der findes mange behandlingsmuligheder for rygsmerter, men ikke alle virker.

Hjemmepleje er anbefalingen for den umiddelbare behandling af rygsmerter. Den generelle anbefaling omkring behandling af rygsmerter er, at man genoptager almindelig aktivitet, så snart man kan.

Det er mange råd om rygsmerter, men det er langt fra alle der virker på alle. Et godt råd er derfor at prøve sig forsigtigt frem.

Råd til behandling af rygsmerter:

Sove med en pude mellem knæene, mens du ligger på den ene side.

Der er endnu ingen specifikke øvelser, der kan afhjælpe eller forbedre rygsmerter. Træning som motion, sport og styrketræning kan dog hjælpe mennesker, der har kroniske rygsmerter.

Nogen håndkøbsmedicin kan lindre rygsmerter, spørg din læge hvis du er i tvivl.

Der er ingen videnskabelige undersøgelser, der påviser at dybdevarme-cremer, dybdevarme-massager osv. har nogen effekt på rygsmerter.

Nogle mennesker synes at kunne lindre smerter vha. kulde eller varme. Der er dog ingen videnskabelige undersøgelser der påviser at kulde/varme-metoderne virker, men omvendt opfattes de heller ikke som skadelige i lægevidenskabelige kredse.

De fleste eksperter er enige om, at lange perioder med sengeleje i forbindelse med rygsmerter medfører en længere periode med genoptræning.Information på sider:

Rygproblemer - Motionsudstyr - Undgå at det sker igen - Behandling af rygsmerter - Wellness - Det kan du selv gøre - Gode arbejdsstillinger - Kontorstol - Sportsudstyr - Helse & skønhed - Gode råd til skånsomme øvelser - Kontakt l&lig;gen hvis - Gode råd for at undgå rygsmerter - Symptomer på rygsmerter - Du er her: Rygsmerter - Rygsmerter -