Annonce:


Kontorstole
Indhold på siden:

Kontorstol Lanab S3 prof. sort.
S3 kontorstol er en professionel kontorstol med basale ergonomiske funktioner. Stolen har et flydende vip - Makro asynkron - hvor ryg og sæde bevæger sig uafhængigt af hinanden. Det sikrer, at stolen følger kroppens bevægelser uden at begrænse eller give modstand. Både sæde- og ryghøjde kan justeres, ligesom.
Kategori: Kontorartikler - Kontorstole
Kontorstol Deluxe sort - Børnekontorstol 639524.
Fantastisk kontorstol til børneværelset i en topklasse kvalitet. Sæddet kan indstilles i højde fra 38 - 51 cm. Ryglænnet kan indstilles for optimal komfort og har åndbar tekstil net så ryggen ventileres. Kontorstolens base er i malet stål for ekstra holdbarhed og har dobbelt hjul med sikkerhedsbremse..
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Kontorstol Jack sort/krom..
Kontorstolen er super god til hjemmekontoret eller børneværelset og laves i flere farver.Du får en stol, hvor man sidder godt, og som er nem at håndtere. .
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole - Alle kontorstole
kokoon Edea kontorstol Hvid.
EDEA er en moderne, ultra-praktisk stol, der både er attraktiv og exceptionelt behagelig. Det omsluttede ryglæn giver fantastisk ryg støtte. Det højkvalitets imiteret læder polstret sæde roterer 360 ° og hviler på en metalramme med hjul, hvilket giver den ultimative mobilitet. Længde:58 Cm Brede:.
Kategori: Borde & stole - Furniture
vidaXL Kontorstol Kunstigt Læder Moderne Design Hvid.
Denne modern kontorstol i kunstigt læder kommer med et ergonomisk sæde og ryglæn. Den vil gøre det behageligt for dig at sidde mange timer i træk takket være det ergonomiske design. Sædet og ryglænet er lavet af kunstigt læder i høj kvalitet, så du kan få glæde af den mange år frem. Stolen har en.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Nimara.dk Comfort kontorstol hvid.
Comfort hvid kontorstol med hæve/sænke funktion. Moderne kontorstol med god siddekomfort. Stolen er med sit moderne udseende, med til at skabe en flot stil til hjemmet. En meget flot og elegant kontorstol..
Kategori: Borde & stole - kontorstol
tectake Kontorstol Patrick sort/grøn.
Denne smukke kontorstol giver høj siddekomfort på arbejdspladsen. Undgå spændinger, stress og træthed, og tag hensyn til fysisk velvære på arbejdet. Vores kontorstol kan drejes 360°, er justerbar i højden og betrukket med behageligt, syntetisk mesh-tekstil..
Kategori: Borde & stole - tectake Bolig Kontor Kontorstole
Hermann Miller Sayl kontorstol - Stofsæde / netryg Hermann Miller.
Sayl kontorstol - Stofsæde / netryg fra Hermann Miller.
Kategori: Borde & stole - Hjem og have
Beliani Kontorstol Sort REST.
Da vi bruger mange timer ved et skrivebord hver dag, er det vigtigt at have en behagelig kontorstol. REST stolen er betrukket med højkvalitets kunstigt læder i sort, kombineret med mesh. Stolen måler 65 x 65 x108 / 115 cm og har et sæde med målene 50 x 51 der kan justeres fra 44 cm til 51 cm ved hj.
Kategori: Borde & stole - Office Office Chairs
Muff Kontorstol sort læderlook - Krom stel.
.
Kategori: Borde & stole - Work & Professional - Office Furniture - Chair
Winter kontorstol i cognac vintage look.
Højrygget skrivebordsstol i cognac farvet læderlook..
Kategori: Borde & stole - Furniture Chairs
Berra kontorstol.
.
Kategori: Borde & stole - Kontor Kontorstole
Ellos Kontorstol Milano.
Kontorstol med stof og rigtigt flot stel i krom af høj kvalitet. Specifikationer: Højde: 44 Bredde: 50 Dybde: 50 Højde ryglæn: 59 Armlæn højde: 60 Armlæn bredde: 6 Materiale: Stof (100% polyester, stofstyrke 25 000) Ikke samlet.
Kategori: Borde & stole - Bolig & indretning Møbler Stole & skamler Skrivebordsstole
House Nordic Stavanger Kontorstol sort.
Stavanger Kontorstol sort Default Title Stavanger kontorstol med sort resistent støbt plastskal og sort PU sæde. Kontorstolen har sorte hjul, som er fastgjort på kromben og gaspatron, hvilket gør det muligt at justere højden. [split] Højde: 84 cm. Bredde:.
Kategori: Borde & stole - Kontorstol
Jack kontorstol - sort læder PU m. hjul.
Lækker Jack kontorstol fra Furnhouse. Kontorstolen har på samme tid et meget klassisk og moderne design, hvilket blandt andet gør, at denne lækre kontorstol aldrig rigtig går af mode, og du kan derfor få glæde af kontorstolen i rigtig mange år, og du får derfor også rigtig meget for pengene, hvis du køber.
Kategori: Borde & stole - Kontor // Kontorstole
TecTake Kontorstol Patrick grøn.
Materiale stol: Plast Farve: Grøn Ryg kan indstilles.
Kategori: Borde & stole - Bolig&Have | Møbler | Stole
Kartell-Maui Kontorstol, Antracitgrå.
Maui Kontorstol, Antracitgrå från Kartell ..
Kategori: Borde & stole - Møbler Stole & Skamler Kontorstole
Vermund VL66 Kontorstol.
VL66 kontorstol fra Vermund. Kontorstolen fåes i 6 Hallingdal stoftyper. Tryk på varianten for at se farven på stoffet. Leveringstid: Ca. 5-7 uger. Stolen har en siddehøjde på 44-64 cm, som kan justeres ved hjælp af grebet for højderegulering. Herudover er der greb for sædevinkling, rygregulering og.
Kategori: Borde & stole - Produkter - Designermøbler til hele hjemmet - Stole til hjemmet - Kontorstole
VidaXL kontorstol sort.
Denne kontorstol tilbyder siddekomfort og moderne stil. Kontorstolen er kendetegnet ved moderne designæstetik, og den er blød at røre ved samt behagelig at sidde på. Denne kontorstol er højdejusterbar med gasløftmekanismen. Polstringen i høj kvalitet giver.
Kategori: Diverse -
V3
Kategorier p sider:

Kontorstol Kontorstole Wellness Gode rd til sknsomme velser Undg at det sker igen Det kan du selv gre Madrasser Rygsmerter Rygproblemer Behandling af rygsmerter Symptomer p rygsmerter Sportsudstyr Helse & sknhed Kontakt lgen hvis Motionsudstyr Gode arbejdsstillinger Kampagnetilbud Slanketilbud Gode rd for at undg rygsmerter
 
 
 Du er her: Rygsmerter - Netannoncer Rygsmerter - - Hvad er Rygsmerter en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne p denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.