Annonce:


Kontorstole
Indhold på siden:

Kontorstol Cannes grå.
Kontorstol med trinløs justering af ryg og højdeinterval Sæde højde 46-59 cm Sæde bredde 46 cm Sæde dybde 45 cm Volumen 0,11 m³ Vægt 9 kg.
Kategori: Kontorartikler - Kontorstole
Kontorstol Deluxe sort - Børnekontorstol 639524.
Fantastisk kontorstol til børneværelset i en topklasse kvalitet. Sæddet kan indstilles i højde fra 38 - 51 cm. Ryglænnet kan indstilles for optimal komfort og har åndbar tekstil net så ryggen ventileres. Kontorstolens base er i malet stål for ekstra holdbarhed og har dobbelt hjul med sikkerhedsbremse..
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
TOPSTAR Kontorstol Wellpoint 30 SY sort.
TOPSTAR Wellpoint 30 SY er en ergonomisk kontorstol med trinløs justering af siddehøjden. Kontorstolen har et specialformet ryglæn, som kan vippes i mange stillinger. Armlænet er justerbart og kan låses i flere forskellige placeringer. Topstar Wellpoint 30 SY er en behagelig kontorstol med ekstra...
Kategori: Borde & stole - Stole
vidaXL kontorstol sort kunstlæder.
Vores behagelige kontorstol har et luksuriøst og ergonomisk design, der vil være et glimrende supplement til ethvert kontor. Stolens design med en høj ryg og ergonomisk polstret ryglæn, armlæn og sommerfuglesæde giver mulighed for lange sessioner med arbejde. Det højdejusterbare design gør det.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Ravn kontorstol, gamer stol med armlæn og tilt funktion i sort..
Vores Ravn kontorstol med armlæn i sort, er lavet i et komfortabelt og lækkert design.Her får du en rigtig god kontorstol til dit hjemmekontor. Du kan også bruge stolen som gaming stol. Stolen er højdejusterbar og har tilt funktion.Skrivebord eller konsolbord kan du evt. tilkøbe her på siden, hvor vi har et.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole
Hay AAC53 kontorstol, poleret alu/cognac læder.
Hay AAC53 kontorstol, poleret alu/cognac læder.
Kategori: Borde & stole - Kontorstole
Jussi Kontorstol - Brun.
Få en smart kontorstol i brun med armlæn. Den fine kontorstol er polstret i brunt kunstlæder, der giver stolen et eksklusivt look sammen med de tynde armlæn. Kontorstolen står på hjul, så du let kan bevæge dig rundt på den..
Kategori: Borde & stole - Work & Professional - Office Furniture - Chair
Beliani Kontorstol Sort VAMO.
Dette sæt vil give et frisk pust til din spisestue med et flot simpelt design. Det ergonomisk buede sæde er lavet af slidstærkt syntetisk materiale og har et sæde betrukket med grå øko-læder. De krydsede bøgetræn ben kompletterer stilen og sikrer en høj stabilitet. Sættet vil være en perfekt til en.
Kategori: Borde & stole - Office Office Chairs
vidaXL Kontorstol Kunstigt Læder Moderne Design Orange.
Denne modern kontorstol i kunstigt læder kommer med et ergonomisk sæde og ryglæn. Den vil gøre det behageligt for dig at sidde mange timer i træk takket være det ergonomiske design. Sædet og ryglænet er lavet af kunstigt læder i høj kvalitet, så du kan få glæde af den mange år frem. Stolen har en forstærket.
Kategori: Borde & stole - Møbler / Kontormøbler / Kontorstole
Stavanger Kontorstol.
.
Kategori: Borde & stole - Kontor Kontorstole
HAY Kontorstol AAC52 - Sort med Sort Lædersæde.
HAY About A Chair (AAC52) Den kendte skalstol About A Chair i sort med sort fastmonteret lædersæde. Drejestel på aluminium stel i sort med crome detaljer. Kan justeres op og ned. HAY About A Chair (AAC52) Kontorstol i Sort med Sort Sierra lædersæde Leveres i flere farver Leveres også fuldpolstret i stof og.
Kategori: Borde & stole - Furniture - Office Furniture - Office Chairs
Ripley, Kontorstol m. armlæn.
Her ses Ripley, Kontorstol m. armlæn fra Ripley-serien fra brandet Raymond & Hallmark..
Kategori: Kontorartikler - Alle kategorier Kontoret Kontorstole Møbler Nyheder Nyheder i møbler Raymond & Hallmark Raymond & Hallmark - Kontorstole Raymond & Hallmark - Møbler Raymond & Hallmark - Nyheder Raymond & Hallmark - Stole Stole
House Nordic Stavanger Kontorstol Sort.
Stavanger Kontorstol Sort Stavanger kontorstol med hvidt resistent støbt plastskal og hvidt PU sæde. Kontorstolen har sorte hjul, som er fastgjort på kromben og gaspatron, hvilket gør det muligt at justere højden. er i Hvid eller sort. [split] Højde: 84 c.
Kategori: Borde & stole - Kontorstol
Maze kontorstol - grå stof, m. armlæn.
Denne dejlige kontorstol hedder Maze. Kontorstolen er beklædt med gråt stof og har fine armlæn og praktiske hjul. En elegant kontorstoltil dig, der godt kan lide at sidde komfortabelt, når du arbejder.Kontorstolen vil fungere rigtig godt på hjemmekontor.
Kategori: Borde & stole - Kontor // Kontorstole
XL-Møbler Alto kontorstol.
.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler|Kontorstole
NORDFORM Gamer-/kontorstol, Ante Sort blå.
Gamer-/kontorstol på hjul. Plast, nylonnet og kunstlæder. Kan hæves og sænkes 122-131 cm. Dybde 68 cm, bredde 73 cm. Siddehøjde 44-53, siddedybde 55 cm. Leveres usamlet..
Kategori: Borde & stole - Bolig & indretning Møbler Stole & skamler Skrivebordsstole
– Gotvedinstituttet Få det bedre med Gotvedgymnastik. Op fra kontorstolen.
"Få det bedre med Gotvedgymnastik" er en podcastserie med ti programmer for dig, der gerne vil arbejde med din krops naturlige bevægelser og få mere styrke, bevægelighed og indre ro. Den daglige træning med Gotvedgymnastik giver dig kropslig næring og energi til hverdagen. Uanset om du har....
Kategori: Bøger & blade - Books
Herman Miller Aeron kontorstol - Fuldt udrustet, Blankpoleret.
.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Stole - Kontorstole
OneCollection Time Kontorstol Udstillingsmodel.
Time kontorstol Udstillingsmodel. Alle priser er afhentningspriser. Hvis du ønsker nærmere information, har spørgsmål eller ønsker at se flere billeder, er du velkommen til at kontakte os på info@livingshop.dk eller telefon 97423677. Bemærk: Alle modeller er udstillingsmodeller. Fejl og mangler kan forekomme..
Kategori: Borde & stole - Produkter - Tilbud - Klassiske udstillingsmodeller med rabat - Designermøbler
V3
Kategorier på sider:

Wellness Rygsmerter Kontorstol Gode rd til sknsomme velser Motionsudstyr Gode arbejdsstillinger Symptomer p rygsmerter Kontakt lgen hvis Helse & sknhed Behandling af rygsmerter Rygproblemer Sportsudstyr Gode rd for at undg rygsmerter Det kan du selv gre Slanketilbud Kampagnetilbud Madrasser Undg at det sker igen Kontorstole


 Du er her: Rygsmerter - Netannoncer Rygsmerter -